Posture Equestre
Voor als je paard je lief is


Welkom bij Posture   Equestre

Core stability: personal training:

Ik ben Carla Postma, gedreven coach en masseur.

Na een aantal sessies, fitheid / balans & kracht, op een voetbalveld te hebben gegeven en samen heb gewerkt met een fysiotherapeut, ben ik eens gaan kijken naar de mensen die dezelfde passie hebben als ik. Paarden, paarden en nog eens paarden. Ik ben mij gaan verdiepen in de houding, de balans en de kracht van de ruiter/amazone zelf.

Het was alsof ik in een spiegel keek.

Waar is eigenlijk mijn eigen balans, hoe is mijn houding, waar ligt mijn kracht. Door een ongeluk met een men kar heb ik mijn voet verbrijzeld gehad en heb ik een lange revalidatie gehad. Daardoor ben ik een hoop van mijzelf, houding, balans en kracht, kwijt geraakt. Maar ook een stuk zelfvertrouwen. Zal ik weer goed kunnen gaan paardrijden, vind ik het vertrouwen weer dat ik het kan.

Ik kan je vertellen, daar is een behoorlijke tijd overheen gegaan voordat ik dat weer terug heb gevonden. En nog blijf ik mezelf elke dag onder loep nemen. Elke dag leer ik weer, maar dan vooral van mijn paard. Zo mooi, mijn paard is mijn spiegel!

Dit heeft mij gebracht waar ik nu sta. Het trainen en begeleiden van ruiters en amazones om een betere houding te hebben, zowel op als naast het paard, mentaal en fysiek.

 Be the better you